Shtëpia më madhe e mobilieve në Kosovë, Mobin vjen me zbritjen marramendëse. Para disa ditësh Mobin kishte lëshuar zbritjen e madhe verore deri në -70% në kategorinë e mobileve dhe kuzhinave.

Mirëpo, tani Mobin vjen me SUPER EXTRA ZBRITJEN E FUNDIT VERORE -10% në të gjitha produktet.

Të gjitha produktet tjera me EXTRA ZBRITJE SHTESË -10% mund t’i shikoni online duke klikuar KËTU.

Kjo zbritje shtesë prej -10% në të gjitha produktet vlen vetëm nga data 14.08 deri me 21.08.2020 dhe mundësia e pagesës është vetëm cash, andaj shfrytëzojeni këtë zbritje duke i vizituar sallonet e MOBIN në Fushë Kosovë, Pejë, Prizren, Ferizaj, Vushtrri dhe Gjilan.