Për fëmijët, dhoma e tyre e gjumit është i gjithë universi.

Ndonjëherë, është e vështirë t’i përshtatni të gjitha këto gjëra në botën e tyre të vogël – imagjinata e tyre shpesh shkon përtej kufijve.

Për të ndihmuar prindërit të bëjnë një zgjedhje më të lehtë, më poshtë gjeni disa prej dhomave të gjumit për fëmijë që shtëpia e mobilieve MOBIN ju ofron.

Dhoma “Bella”

Dhoma “Elegant”

Dhoma “Monte”

Dhoma “Irony”

Dhoma “Warta”

Për të parë më shumë KLIKO KËTU ose na vizitoni në sallonet e MOBIN në Fushë Kosovë, Ferizaj, Gjilan, Pejë, Prizren dhe Vushtrri.