Ambientin e ngrohtë e të përshtatshëm për të jetuar e krijojnë mobiljet. Mobiljet i japin frymë të re shtëpisë ose apartamentit tuaj, e në të njejtën kohë identitet tuajin brenda hapësirës ku ju jetoni.

Kur flasim për mobilje të mira, Albed ofron zgjedhje pa fund, në bazë të preferencave që ju mund të keni. Me dizajne unike, shumë llojshmëri ngjyrash e formash, mobiljet e Albed janë thjeshtë mahnitëse.

Për të gjithë klientët dhe të interesuarit që duan ndryshime të bukura përmes mobiljeve, atëherë tashmë do të kenë mundësi që zgjedhjet e tyre t’i bëjnë edhe në një pikë të re, të Albed, në Veternik që veç se është hapur, me rastin e 30 vjetorit të kompanisë.

Secilën herë më afër jush, si një kompani e madhe dhe me traditë në këtë industri, të prodhimit të mobiljeve, tashmë  ofron një showroom të ri  dhe  fantastik.

Showroom-i i ri në Veternik posedon një hapësirë gjigante me diversitet mobiljesh, me anë të së cilave do të keni mundësi, të mobiloni dhe kompletoni shtëpinë e ëndrrave tuaja.

Moderne por pa i ikur elegancës dhe të bukurës, janë të gjitha mobiljet që do të mund t’i kërkoni dhe t’i gjeni.

Për një shtëpi të ngrohtë e ambient unik, zgjedh Albed dhe vizitoni pikën e re sepse nuk do të ndaheni të zhgënjyer.

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Albed

Nr.tel: 045 504 774