Organizohet trajnimi dy ditor rreth mjeshtërisë së shitjes drejtë suksesit, i cili do të mbahet më 21 dhe 22 korrik në sallën e konferencave Orion në Prishtinë, nga ora 10 deri në 16.

Qëllimi i këtij trajnimi është të ketë qëndrim pozitiv mendor, të fitojë aftësi të reja në shitje, të përmirësojë njohuritë me anë të motivimit për të kuptuar shitjet si vlerë të shtuar edhe për të bërë plane, për të vënë qëllime, për menaxhimin e kohës, për komunikim dhe për të ndërtuar marrëdhënie me klientët.

Temat që do të shtjellohen gjate trajnimit janë:
• Qëndrim pozitiv mendor
• Njohja e markës nga punëtorët (Brand Advocacy)
• Motivimi i shitësve
• Prezenca dhe marketingu në internet
• Promocioni dhe permbrojtja e rrjetit social personal
• Takimi me klientë
• Prezentimi juaj
• Menaxhimi i kohës
• Puno më shumë sesa që paguhesh nëse dëshiron të arrish në jetë
• Qëllimet – Vendosja e qëllimeve personale dhe profesionale
• Planifikimi dhe përgatitja
• Procesi i shitjes
• Zbulimi i nevojave të klientëve
• 3 bazat e suksesit
• Përshtypja e parë – Dukja, Veshja
• Komunikimi – Sjellja me klientë
• Çmimi i produktit
• Gjuha e trupit
• Referenca
Mënyra e përdorimit të fjalëve
• Follow up
Kujdesi ndaj klientit
• Puna në grup – Aktivitetet me grup
• Elevator Pitch – Activities B2B Meetings
• Lojë shpërblyese për pjesëmarrësit
• Leadership Model D.C. and J.W.
• Festa e të diplomuarve

Ky trajnim është dedikuar posaçërisht për: stafin e menaxhmentit të shitjes, shitësit, agjentët, si dhe për të gjithë personat të cilët janë të interesuar dhe të gatshëm të hyjnë në sektorin e shitjeve.

Është shumë e rëndësishme për të gjitha kompanitë që merren me shitjen e shërbimeve, produkteve, prodhim dhe distribuim. Trajnimi do të mbahet nga eksperti i shitjes Denis Gafuri me një eksperiencë prej mbi njëzet e pesë vjet në shitje dhe bërjen e biznesit me kompani të suksesshme lokale.(Për më tepër info vizitoni www.denisgafuri.com. Gjatë trajnimit do të organizohet shumëllojshmëri e punëtorive.

Pas pjesëmarrjes në këtë trajnim, pjesëmarrësit do të jenë në gjendje të organizojnë shitjet profesionale me një qasje të re, të kuptojnë kërkesat e klientëve të tyre dhe me qasje të re në komunikim drejt klientëve. Ju si pronar ose drejtor biznesi do të keni arsyetim për të kërkuar angazhim të mëtejshëm nga stafi juaj i shitjeve dhe rezultatet do të jenë të dukshme.

Pritet që pjesëmarrësit të marrin shënime e të jenë proaktivë dhe secili pjesëmarrës do të pajiset me materiale shtesë që do t’i udhëheqin më tej drejt rezultateve më të mira në shitje.

Çmimi për trajnim nga: 125 euro në 89 euro.

(Në çmim janë përfshirë materiali i trajnimit, kafe, dhe në fund çertifikata)
Për Rezervime:
049 276 109
trajnime@businesskosovacenter.com. /Telegrafi/