Sot më shumë se asnjëherë më parë jemi dëshmitarë se sa i rëndësishëm është ushqyerja dhe ruajtja e shëndetit tonë duke u kujdesur për sistemin tonë imunitar i cili sot rezulton të jetë ushtria më e fuqishme në botë. Të ushqehesh shëndetshëm nuk do të thotë t’i përjashtosh ushqimet që të pëlqejnë por të përdorësh produktet e mishit me cilësinë më të lartë, më të sigurt dhe krejtësisht të freskët për përgatitjen e ushqimeve tuaja.

Perutnina Ptuj me produktet e mishit të freskët të pulës dhe gjeldeti i përmbush të gjitha kërkesat dhe nevojat e organizmit tuaj me proteina dhe vlera ushqyese:

– Ju siguron vitamina dhe minerale që janë të përfshira në funksionimin e trurit
– Forcon kockat
– Ndihmon në humbjen e peshës dhe është dieta juaj më e mirë
– Përmban lëndë ushqyese që ju rrisin humorin
– Lehtë për tu ngrënë
– Promovon shëndetin e zemrës
– Ndërton muskuj

Perutnina Ptuj prodhuesi më i madh në Evropë i mishit të pulës me traditë që nga viti 1905, ka produktet me standardet më të sigurta prodhimi, cilësia më e lartë, krejtësisht natyrale. Perutnina Ptuj nuk përdor hormone dhe antibiotik, zogjët i rrit krejtësisht natyral.

Konsumatorit kosovar i ka sjell një super ofertë për mishin më të shijshëm e më të shëndetshëm në tregun e Kosovës.

Për edhe një javë rresht sa ka mbetur nga oferta, ju këtë mish do të mund ta merrni me 15% zbritje, në të gjitha marketet në Kosovë të cilat kanë kushte për ruajtjen e mishit të freskët!

Përndryshe, Perutnina Ptuj është 100% me origjinë sllovene dhe është opsioni i parë i miliona njerëzve në mbarë botën!

Sot mbase nuk mund të jemi në gjendje të ndajmë vaktet me miqtë dhe të dashurit tonë, por ka shumë mënyra të tjera për të ngrënë mirë dhe për të mbështetur shëndetin tonë në këtë kohë të vështirë.

Ushqehu mirë. Ushqehu shëndetshëm. Perutnina Ptuj ​
?pm=861915&lid=33203961