Rrjeti i supermarketeve Interex vazhdon rrugëtimin për t’ju qëndruar sa më afër konsumatorëve, e këtë e dëshmon edhe me menytë e reja që i kanë përgatitur.

Duke marrë parasysh kohën e kufizuar që konsumatorët e kanë për shkak të orarit të punës apo angazhimeve tjera, Interex ka përgatitur meny të lira ushqimore të cilat fillojnë prej vetëm 69 centëve.

Byrek me mish, ajran, crossanta, pulë, kafe, Coca-Cola e shumë produkte tjera janë kombinuar për të ofruar mundësi të ndryshme të zgjedhjes.

Për më shumë, shikoni menytë e mëposhtme dhe vendosni cila është idealja për mëngjesin tuaj!