Mercury Sports do të ofrojë zbritje speciale për brendin amerikan SKECHERS. Oferta vlen vetëm me 4 korrik, ditën e pavarësisë sshtetëve të bashkuara të amerikes.

Të gjitha artikujt SKECHERS do të mund ti blini me zbritje prej 40% ONLINE në www.mercurysports-ks.com apo në Skechers Shop tek Albi Mall, kati II.

Atlete Skechers janë të njohura si atletet më të rehatshme në botë dhe është i vetmi brend që rekomandohen nga mjekët.


VIZITONI:

Web faqen: www.mercurysports-ks.com

Facebook: https://www.facebook.com/MercurySportsLLC 

Instagram: https://www.instagram.com/mercurysportsllc/.

Për të mos humbur asnjë ofertë apo të re nga SKECHERS abonohu në: https://mercurysports-ks.com/abonohu/