0Shares

Mënyrat globale për shërimin e astmës do të mund të ndryshoheshin falë rezultateve të studimit që ka kryer një shkencëtar në Teksas.

Shumica e mjekëve pacientët i këshillojnë që t’i përmbahen regjimit të përshkruar kur marrin ilaçet që ndihmojnë në kontrollimin e sëmundjes.

Astma – sëmundje e mushkërive, e cila prek shumë njerëz anembanë botës, është Sëmundje kronike dhe nganjëherë është e rrezikshme edhe për jetën. Me rastin e sulmit nga astma, rrugët e frymëmarrjes pësojnë pezmatim dhe ënjtjen.

Mjekët kishin anketuar pacientët dhe ua kishin caktuar dozën më të vogël të mundshme të ilaçeve, e cila do ta kontrollonte astmën e tyre. Mjeku William Calhoun ka Udhëhequr me studimin. "Sasia e ilaçeve që pacienti kishte marrë gjatë studimit varej prej intensitetit të simptomave, të cilat i kishte.
/Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)