0Shares

Katy Perry raportohet se e ka shkelmuar rokerin John Mayer pasi ky i fundit e ka tradhtuar atë, sërish.

“Katy është lodhur nga syri bredhës i John. Ai është një flirtues i pakorrigjueshëm, i cili vazhdimisht flet me femra të tjera, duke u kërkuar numrat e telefonave ashtu që të mund t’i shkruajë”.

“Ndonjëherë, ai i fton për të dalë për pije, dhe Katy është lodhur nga kjo. Shumë miq të Katyt e kanë paralajmëruar atë se John mund të jetë i pabesë, por ajo nuk u besonte atyre”.

“Ata u ndanë një kohë të shkurtër në gusht, por Katy i dha John edhe një shans dhe ai tash po e keqpërdor. John e ka lutur atë ta rikthejë prapa, por Katy nuk dëshiron të ketë punë me të më”, ka thënë burimi. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)