CISTITI është një problem shumë i shpeshtë që me nxehtësinë e fortë, shfaqet në formë akute duke shkaktuar shqetësime të padurueshme. Kjo patologji prek kryesisht femrat, por shfaqja e saj është mjaft e shpeshtë edhe tek meshkujt.

Një suplement i ri ushqimor me përmbajtje ekskluzive vjen nga laboratorët ALGEM NATURA: “Manuka URI LEN”. Një suplement i bazuar në D-MANNOZË, VAJ ESENCIAL MANUKA dhe ekstrakte bimore të Uva Ursina, panxharit të artë dhe boronicës së kuqe që nxisin funksionalitetin e traktit urinar për lehtësim të shpejtë.

URI LEN mund të përdoret në trajtimin e infeksioneve dhe inflamacioneve të traktit urinar të shoqëruara me “djegie” dhe dhimbje. Ka veprim të shpejtë dhe mund të përdoret në mënyrë profilaktike nga gratë dhe burrat.

Merrni 1 qese në ditë të tretur në një gotë me ujë, mundësisht në fshikëz të zbrazët, në mëngjes menjëherë pas zgjimit ose në mbrëmje para gjumit.

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Gjatë shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji kërkoni këshilla nga mjeku juaj para se ta përdorni produktin

URI-LEN mund ta gjeni në barnatoret e qytetit tuaj.