Nëse e keni bërë planin për zhvillimin e kompanisë apo biznesit tuaj, por ende nuk e keni gjetur vendin e duhur tani keni mundësi të merrni me qira një lokal fantastik dhe me hapësirë të përshtatshme.

Gjithçka që duhet të dini rreth lokalit me qira

Ky lokal ka një sipërfaqe tejet të madhe, pra 508m2. Lokali gjendet në lagjen ‘Kalabri’ në Prishtinë dhe posedon hapësirë pa ndarje të zyreve.

Ky avantazh mundëson renditjen e tyre ashtu siç ju mund ta keni paramenduar, gjithashtu vlen të ceket se ky lokal ka edhe parking të bollshëm.

Çmimi i qirasë për këtë lokal është 3,550 euro.

LOKALI ME QIRA

Sipërfaqja 508m2

Lokali është hapësirë pa ndarje të zyreve

Lagjja Kalabri

Çmimi i qirasë 3,550 euro

Video e lokalit me qira

Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr.tel: 048 90 90 90