Për hapjen e çfarëdo lloj biznesi ju duhet një lokal në të cilin do ta startoni dhe do ta zhvilloni veprimtarinë tuaj.

Është me rëndësi që lokali që do e bleni të ketë sipërfaqen e mjaftueshme, kushtet themelore për punë e gjithashtu një lokacion të pështatshëm.

Lokacioni sjellë shumë avantazhe për ju sepse në bazë të qarkullimit të njerëzve në atë zonë bëhet edhe matja e të mirave materiale që sjell biznesi juaj.

Një lokal me hapësirë të madhe dhe me të gjitha kushtet e në gjendje të mirë mund ta gjeni tani në shitje. Lokali gjendet në rrugën ‘Ndue Perlleshi’, në Prishtinë dhe ka gjithsej 156.75m2 sipërfaqe totale.

Çmimi i shitjes 1,700 euro për m2.

LOKALI NË SHITJE

Sipërfaqja 156.75m2

Prishtinë, ‘Ndue Perlleshi’

Çmimi i shitjes 1,700 euro për m2

 Video e lokalit në shitje

Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr.tel: 048 90 90 90