Të gjithë e dimë se blerja e një banese nuk është aspak proces i lehtë.

Vendimi për t’u shpërngulur diku për një periudhë më të gjatë kohore vërtet se është i vështirë për t’u ndërmarr.

E sidomos kur merret parasysh se para blerjes së banesës fillimisht duhet të analizohet çdo gjë, duke filluar nga kushtet që ofrohen, lokacioni i kompleksit banesor, lehtësirat që ofrohen, etj.

Në Kosovë, një prej kritereve kryesore para blerjes së banesës mbetet lokacioni i kompleksit banesor.

Kjo për shkak se shumica e individëve, çifteve apo familjarëve duan një lokacion të përshtatshëm për një jetesë sa më të lehtë. Thjesht preferojnë ta kenë afër qendrën e qytetit, shkollën, kopshtin, palestrën, etj.

Duke i marrë parasysh këto, Linda Premium Residence – kompleksi banesor që po jetësohet nga Al Trade Center – është siguruar që lokacioni i kompleksit të jetë në vendin më të favorshëm për të gjithë.

Me lokacion tek “Prishtina e Re”, buzë “Rrugës A” e cila lidhet me “Rrugën B” dhe vetëm pak minuta afër qendrës së kryeqytetit dhe QKUK-së, kompleksi Linda Premium Residence ka një lokacion ideal për gjithsecilin. Po ashtu ka mundësi të kyçjes nga të gjitha anët me autostradën e kombit.

Përveç lokacionit, kompleksi i ofron edhe kushtet më moderne, të cilat përfshijnë:

– Kopsht për fëmijë
– Siguri 24/7 me kamera
– Mjek e barnatore të lagjes
– Hapësira për komunitetin
– Sistemin “Smart Home”
– Fitnes
– Pishinë, saunë & spa, etj.

Siç edhe mund ta shihni vet, blerja e një banese në Linda Premium Residence sigurisht sjell shumë e shumë përfitime e kushte të mira, prandaj mos hezitoni dhe kontaktoni në:

0800 77 770 (pa pagesë), +383(0)49 606209 , +383(0)49 777 127+383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777
info@altradecenter.com
www.altradecenter.com