Në këtë botë dinamike në të cilën po jetojmë, e ku menaxhimi i kohës sfidohet tërë kohën nga ngarkesat e përditshmërisë, padyshim se gjithsecili do të ëndërronte të gjente më shumë kohë për t’i kryer obligimet dhe realizuar dëshirat e veta.

Linda Premium Residence, kompleksi madhështor që po jetësohet nga Al Trade Center, është projektuar për t’u ofruar banorëve çdo gjë pranë vetes dhe familjes së tyre.

Përveç ndërtimit me kualitet të standardit evropian, Linda Premium Residence gjithashtu për të gjithë banorët e vet do të ofrojë edhe mjekun e barnatoren e lagjes. Kjo do t’ua kursejë kohën banorëve dhe njëkohësisht do ta rritë efikasitetin mes doktorit dhe pacientit.

Banorët e këtij kompleksi do të kursejnë kohë edhe përmes kopshtit për fëmijë që e kanë në lagje, e që mësimdhënësit më të mirë do të kujdesen që fëmijët të edukohen sa më mirë në vitet e tyre të para dhe ta kalojnë kohën duke u argëtuar me lojërat moderne.

Linda Premium Residence për banorët e vet do të ofrojë edhe:

– Fitnes
– Pishinë, saunë & spa
– Sistem “Smart Home”
– Market të lagjes, etj.

Për t’u bërë pjesë e këtij kompleksi, kontaktoni tani në:

0800 77 770 (pa pagesë), +383(0)49 777 127+383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777
info@altradecenter.com
www.altradecenter.com