Duket se letonezët nuk duan asnjë lidhje ta kenë me shtetet fqinje, Rusinë dhe Bjellorusinë.

Reklama

Letonia shkatërroi një urë këmbësore në kufirin me shtetin rus dhe bjellorus.

Në këtë formë, vendet e civilizuara vazhdojnë ta rrethojnë vendin agresor.

Pala letoneze paralajmëroi për synimin e saj për të prishur urën në “Tumën e Miqësisë” një javë më parë.

Theksojmë se edhe disa shtete të tjera baltike kanë rrënuar objekte që kanë lidhshmëri me rusët.

Ndryshe, Rusia ka nisur pushtimin e pajustifikueshëm të Ukrainës më 24 shkurt duke shkaktuar viktima të shumta ndër civilët dhe dëme materiale. /Telegrafi/