Ditët e gjata të verës kërkojnë momente të veçanta të pushimit – ato bëhen të përkryera kur shoqërohen nga desertët Nestlé Gold Chocolate dhe After Eight.

Të veçanta për drekë, si mes-shujtë apo kënaqësi e një mbrëmje, desertët Nestlé Gold Chocolate dhe After Eight vijnë të freskëta, pa ngjyrë artificiale, pa ruajtës artificial dhe mbi të gjitha pa gluten.

Nestlé Gold Chocolate 

Është përzierja më joshëse e mundshme e kremit të çokollatës më të mirë të kombinuar me shtresat krokante të kakaos.

Nestlé Gold Chocolate ua mundëson një moment unik të kënaqësisë duke përjetuar kombinimin e sofistikuar të kremit të lehtë të mbuluar nga shtresat e shijshme të kakaos.

Nestlé After Eight 

Kremi i  shijshëm i mentës me shtresa të holla e krokante të çokollatës ua bëjnë në veçanti mbrëmjet, ultra joshëse.

Do të përmbusheni në tërësi kur të provoni shtresat krokante të çokollatës së qumështit dhe kremit të mentës.

Ndjesi kremi e çokollate në çdo kafshatë.