Është pothuajse e pamundur të takosh dikë që nuk është ndier ndonjëherë në humor të keq, por kur kjo gjendje ndërhyn në aktivitetet e jetës suaj, atëherë duhet të gjeni zgjidhje për ta përmirësuar.

Ansyogem është suplement natyral më përbërës bimor të patentuar që ndihmon në luftimin e ankthit dhe stresit dhe rritjen e humorit.

Shpesh në bashkëbisedimin e përditshëm diskutojmë për stresin. Shumë herë ankesat që kemi ia atribuojmë stresit si shkaktar apo si pasojë. E vërteta është se stresi është bashkëshoqërues deri në 95 përqind të situatave dhe menaxhimi i tij është çelësi.

Ky menaxhim fillon me njohjen e tipeve specifike të stresit, si ndikojnë këta stresor edhe simptomat që demonstrojnë.

Faktorët stresor ndahen në 4 tipe:

Fizik- nga traumat, ndërhyrjet kirurgjikale, ekspozimi ndaj toksinave, rrezatimi, sëmundjet e ndryshme, zhurmat etj

Psikologjik – frika, frustrimi, trishtimi, ndjesitë e fajit dhe turpi, perfeksionizmi, ankthi etj.

Psikosocial – vështirësitë në çift, në familje, ekonomike, vështirësitë në punë, mbështetja e ulët sociale etj

Psikospiritual- të qenit joproduktiv apo të pa përmbushur me vetveten.

Spektri klinik varion shumë nga personi në person. Shpesh herë stresi bëhet objekt konsulte nga mjekë të ndryshëm. Ankesat kryesore: ndjesi mbytjeje, vështirësi në frymëmarrje, rrahje të shpejta zemre, djersitje e shtuar, tharje goje, parehati në stomak, dridhje trupi etj.

Situatat variojnë që nga vet menaxhimi i mirë i simptomave, deri në situata kur stresi interferon shumë në cilësinë e jetës dhe funksionim dhe mund të nevojitet edhe një trajtim multidisciplinar Kjo panoramë e bën menaxhimin e stresit mjaft kompleks.

Ansyogem është produkti ideal për të gjithë ata që vuajnë nga gjendja e ankthit dhe stresit, i cili falë përbërësve të tij është në gjendje të nxisë relaksimin dhe të ofrojë një gjendje shpirtërore normale.

ANSYOGEM mund ta gjeni në barnatoret e qytetit tuaj.