“Lajmi i fundit”: King Kongu ishte shqiptar dhe ka jetuar në Trojë!

(Ca fjalë rreth shkrimit “Përballë neo-otomanizmit”, i publikuar në portalin Telegrafi, më 6 nëntor 2019) Vitin e kaluar – kryesisht në mediat e Shqipërisë – plasohet një tjetër “margaritar” nga Fahri Xharra, se Troja e lashtë gjendet në Shkodër! Shkrimin ai e fillon kështu: “Është shumë e çuditshme sesi serbët kanë fakte dhe kanë guxim … Continue reading “Lajmi i fundit”: King Kongu ishte shqiptar dhe ka jetuar në Trojë!