I vlerësuar edhe nga instituti prestigjioz gjerman “Robert Koch”, laboratori EuroLab në fillim të këtij viti është hapur edhe në aeroportin e Prishtinës, tek terminali i vjetër, me qëllimin që të jetë sa më afër qytetarëve, e posaçërisht afër atyre që udhëtojnë.

Duke marrë parasysh rëndësinë që koha ka për qytetarët, laboratori EuroLab sigurohet që të gjithëve t’iu sigurojë rezultate të shpejta brenda 2-3 orëve.

Ky rezultat i shpejtë e i saktë, karakterizohet edhe me çmimin e volitshëm prej 35 eurove, ku termini apo rezervimi nuk është fare obligativ.

EuroLab është laborator i pajisur me teknologjinë më të fundit të pajisjeve, me një staf profesional vendor e ndërkombëtar dhe prioritet ka gjithmonë kujdesin ndaj klientëve.

Madje, përveç testit PCR, laboratori ofron edhe testin antigjen për udhëtim, rezultatin e të cilit e merrni brenda 20 minutave dhe kushton vetëm 15 euro!

Për më shumë informacione, kontaktoni EuroLab në:

Facebook: EuroLab
Nr. Tel: 038 223 344