Vetëm pak minuta larg qendrës së qytetit është duke u ndërtuar kompleksi banesor më modern në vendin tonë – Linda Premium Residence.

Duke i përmbushur të gjitha standardet evropiane, Al Trade Center është duke e jetësuar këtë kompleks me qëllimin e vetëm për t’ua ofruar banorëve të gjitha kushtet për çfarë kanë nevojë ata.

Me mendje tek banorët dhe nevojat e tyre, Linda Premium Residence do të ofrojë:

– Kopsht për fëmijë
– Sistemin modern “Smart Home”
– Barnatore e mjek të lagjes
– Parking të mjaftueshëm
– Siguri 24/7 me kamera
– Qendër fitnesi
– Pishinë, saunë & spa, etj.

Veç kësaj, blerja e një banese në këtë kompleks do të ishte një investim i jashtëzakonshëm në patundshmëri, pasi që banesave të tilla sigurisht se u rritet vlera ndër vite.

Siç edhe mund ta shihni vet, blerja e një banese në Linda Premium Residence sigurisht sjell shumë e shumë përfitime e kushte të mira, prandaj mos hezitoni dhe kontaktoni në:

0800 77 770 (pa pagesë), +383(0)49 606209 , +383(0)49 777 127+383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777
info@altradecenter.com
www.altradecenter.com