0Shares

Gjithmonë vijnë disa momente kur na nevojitet përkrahje për të realizuar ndonjë plan për të cilin kemi menduar gjatë. Një numër i konsiderueshëm i të vetëpunësuarve, apo të punësuarve nëpër kompani të ndryshme private në Kosovë, ende marrin pagat mujore në kesh (në para të gatshme), gjë e cila ua bën të vështirë marrjen e kredive individuale për të realizuar ndonjë plan të caktuar në jetën e tyre.

Në 10-vjetorin e operimit të saj në Kosovë, banka Raiffeisen sërish ka vendosur në “menynë” e saj edhe kredinë personale për të gjithë ata që marrin pagën mujore në para të gatshme, duke u ofruar mundësinë që të marrin kredi deri në 5.000 euro, me kohëzgjatje deri në 5 vite.

Për t’u kualifikuar për kredi personale, ju duhet që:

– Të jeni banor i Republikës së Kosovës

– Të keni kontratë pune

– Të keni një garantues.

Kushtet e kredisë:

– Shuma e kredisë prej 200 – 5.000 euro

– Kohëzgjatja e kredisë deri në 60 muaj

– Paga mujore minimale duhet të jetë 180 euro.

Dokumentet e nevojshme:

– Një dokument identifikimi

– Kontrata e punës.

Vizitoni degën më të afërt të bankës Raiffeisen në qytetin tuaj, për t’u informuar më shumë lidhur me kushtet e kredisë dhe mënyrën e aplikimit.

Artikull i sponsorizuar

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)