Për ju prindër të dashur përvec sigurimit të vendbanimit e keni në mendje zgjidhjen për qëndrim ditor të fëmijëve tuaj gjatë kohës kur jeni në punë, prandaj kompleksi Linda ka menduar edhe për rehatinë dhe mirëqenien e fëmijës suaj si dhe për ju që të kurseni kohë duke e pas shumë afër banesës suaj.

Kompleki Linda në Fushë Kosovë do të ketë kopshtin për fëmijë me edukatore të arsimuara, të cilat përkujdesen maksimalisht për fëmijët tuaj, ku fokusin primar do ta kenë edukimin, socializimin dhe mirëqenien e fëmijës suaj, mos të harrojmë me cek që fëmijët do të kenë dhe aktivitete të ndryshme që do të argëtohen gjatë ditës.

Al Trade ndërtimin e rehatinë i ka me t’leme e jo me t’bleme!

Së bashku, jemi të lumtur!

Për më shumë informata kontaktoni Al Trade Center në:
0800 77 770 (pa pageseë) dhe +383 49 777 127, +383 49 318 676, +383 43 989 111+383 44 976 777
info@altradecenter.com
altradecenter.com