Gjithmonë ëndërroni për një jetesë sa më të mirë, në një ambient që të ofron rehati bashkë me familjen tuaj!

Andaj ëndrrën tuaj mund ta bëni realitet në kompleksin Linda nga Al Trade.

Kompleksi Linda ofron për ju jetesën siç e keni ëndërruar gjithmonë dhe është zgjedhja e duhur për vendbanimin tuaj.

Përveç rehatisë dhe jetesës së mirë ofron  mirëqenien e banorëve, me standarde të larta të ndërtimit, duke ofruar hapësira gjelbëruese, kënde të lojërave, hapësira për komunitetin, mjekun e lagjes, qëndrimin ditor të fëmijës suaj, lokacion shumë të përshtatshëm me qasje të lehtë në qendër të qytetit me magjistralet që lidhen në Pejë dhe Ferizaj.

Sa i përket ndërtimit të kompleksit po i përmendim disa benefite të kompleksit Linda në përgjithësi: Izolim i jashtëm me lesh guri dhe fasadë ventiluese, ndarja në mes të banesave me dy mure dhe izolim akustik, dritare të kualitetit të lartë PVC me 3 hama termoizoloues, dyer të blinduara dhe dyer të brendshme të kualitetit të lartëdy sisteme të ngrohjes qendrore, sistemi i sigurisë kundër zjarrit, dysheme laminati dhe pllaka qeramike, ujë dhe sigurim me vëzhgim të kamerave 24 orë, objekti banesor është i pajisur me ashensorë të cilësisë së lartë.

Andaj bëhuni pjesë e ambienteve të ngrohta të kompleksit banesor Linda nga Al Trade Center dhe nuk do të zhgënjeheni për zgjedhjen e jetesës suaj dhe familjes tuaj.

Së bashku, jemi të lumtur! Al Trade Center

Për më shumë informata kontaktoni Al Trade Center në: 

0800 77 770 (pa pagesë) dhe +383 49 777 127+383 43 989 111+383 44 976 777
info@altradecenter.com
altradecenter.com