Pas vendosjes së gurthemelit të parë, Al Trade Center ka filluar menjëherë ndërtimin e kompleksit Linda me hapa të shpejtë për të shtuar vlerë në qytetin e Fushë Kosovës duke ofruar një standard të ri të jetesës me ambiente moderne të banimit.

Kompleksi Linda në Fushë Kosovë është planifikuar të ketë qasje të lehta në qendër të qytetit, por edhe në magjistralet që lidhen në Pejë dhe Ferizaj.

Me standarde të larta të ndërtimit të brendshëm e të jashtëm, Linda prioritet do ta ketë mirëqenien dhe kualitetin e jetesës së banorëve, duke ofruar hapësira gjelbëruese, kënde të lojërave për fëmijë, hapësira për komunitetin, etj.

Nuk do të mungojë as kujdesi për shëndetin e banorëve, pasi që mjeku i lagjes do të kujdeset për të ofruar shërbime kualitative shëndetësore.

Për më shumë informata kontaktoni Al Trade Center në: 

0800 77 770 (pa pageseë) dhe +383 49 777 127, +383 43 989 111, +383 44 976 777
info@altradecenter.com
altradecenter.com