Kanë mbetur me pak së një muaj, deri në finalen e madhe, ku do të dhurohen 15 banesa, në krejt Kosovën.

7 korriku, është dita kur do të shpërblehen 15 fituesit e lojës shpërblyese nga Viva Fresh Store.

Loja po vazhdon, gjasat janë ende shumë të mëdha, për të gjithë ju, pa dallim. Bëhuni pjesë e lojës sepse, ju keni shumë mundësi, që të fitoni, njërën nga këto banesa.

Të gjithë e dimë, se sa është e rëndësishme, sigurimi i një vendbanimi për jetesë. Mos harroni, kjo është një mundësi unike, dhe e vetmja në Kosovë. Këtë gjë e ka bërë të mundur, kompania Viva Fresh Store, përmes organizimit të lojës shpërblyese.

Me një fjalë, secili nga ju, ka mundësi, që me 7 korrik, të jetë njëri nga 15 fituesit e lojës më të madhe në Kosovë. Jepja shansin vetit, bëhu edhe ti, me banesë.

Loja shpërblyese, do të jetë deri me 7 korrik 2019.

Pjesë e lojës mund të jenë, të gjithë ata konsumatorë, të cilët furnizohen më produkte të ndryshme, në rrjetin e dyqaneve të “Viva Fresh Store”, në tërë Kosovën.

Për tu bërë pjesë e lojës, ju duhet të blini produkte nga markat pjesëmarrëse në lojën shpërblyese dhe për çdo produkt të blerë, ju fitoni nga një kupon. Sa më shumë kupona që merrni, aq më shumë mundësi për të fituar.

Në qytetin ku ju luani, aty edhe mund të fitoni, njërën nga 15 banesat! Loja shpërblyese ka filluar me 30 mars dhe përfundon me 7 korrik 2019. Mos harroni, në lojë janë, 15 banesa, në 14 qytete, në tërë Kosovën!

Luani dhe FITONI!
Në Viva Fresh Store
Ju presin 15 BANESA!

Artikull i sponsorizuar