Green Steam si kompani e specializuar në pastrimin ekologjik (me avull të thatë), mbetet e përkushtuar në misionin dhe vlerat e kompanisë për efikasitet sa më të lartë në fushat e shërbimeve që i ofron dhe për të cilat është e trajnuar profesionalisht.

Tani kompania ofron shërbimin në themel, i cili është një prej shërbimeve në ‘autodetailing’.

Pse makina juaj ka nevojë për pastrimin në themel?!

Pastrimi në themel që ofron Green Steam, është tretman i veçantë për veturën tuaj.

Në këtë tretman përfshihen 5 shërbime të mirëmbajtjes adekuate të një makine.

Këto shërbime janë:

1. Pastrimi profesional gjeneral i veturës (pastrimi në detaje – brenda dhe jashtë)

Në kuadër të pastrimit të detajuar përfshihet pastrimi i brendshëm i dhe jashtëm i automjetit. Për realizimin e këtij shërbimi, aplikohet teknologjia më inovative dhe profesionale e pastrimit me avull, në kombinim me preparatet speciale për pastrim dhe trajtim të veçantë të çdo sipërfaqeje të pastruar.

Ky pastrim në themel zgjat nga 6 deri në 8 orë.

2. Pastrimi i brendshëm i kanaleve të klimës (kondicionerit) me shkumë dhe avull

Pjesa e makinës e cila ka më së shumti nevojë për pastrim e që shpesh anashkalohet nga ana jonë, janë kanalet e klimës. Kanalet e klimës mbledhin të gjithë ndotësit e ajrit të cilët akumulohen në brendësi të makinës tuaj.

Prandaj është shumë e rëndësishme që vetura juaj t’i nënshtrohet procesit të pastrimit të brendshëm të kanaleve të klimës me teknologjinë e shkumës dhe avullit në mënyrë që t’i largoni të gjithë ndotësit.

3. Ozonimi termal për largimin e aromës së keqe, baktereve, mikro-organizmave, etj.

Nuk keni pse ankoheni më për erën e keqe në brendësi të makinës tuaj.

Aromat e këqija shkaktohen nga bakteret e akumuluara përgjatë kohës në makinën tuaj. Këtë problem mund ta shmangni me anë të ozonimit termal, proces i cili largon bazën e të gjitha bakterieve të cilat përhapen në ajër dhe shkaktojnë aroma të këqija në makinën tuaj.

Me rast të ozonimit termal:

• Vriten 99.9% e baktereve të cilat shkaktojnë erërat e këqija dhe ndikojnë negativisht në organizmin tonë
• Neutralizohen të gjitha aromat e pakëndshme dhe dezinfektohet automjeti
• Sigurohet mbrojtje afatgjatë (3 – 4 muaj) kundër baktereve dhe viruseve
• Përmirësohet efikasiteti i ajrit të kondicionuar.

4. Rivitalizimi i plastikave – rikthehet ngjyra e plastikave të jashtme

Po ashtu për ta bërë veturën të duket edhe më bukur, në Green Steam bëhet edhe rivitalizimi i plasitkave. Aplikimi i ultra plastic care shërben për të ushqyer sipërfaqen ku aplikohet, përveç që mbrohet, sipërfaqja kthen shkëlqimin dhe mban shkëlqim të lartë!

5. Waxing carnauba – i jep shkëlqimin e ngjyrës

Ajo ndjenja kur je duke vozitë edhe e shikon reflektimin e çdo objekti në veturën tënde. Ndjenjë e papërshkrueshme. Në mënyrë që vetura juaj të shkëlqejë, atëherë ajo ka nevojë për waxing të lehtë.

Carnauba WAX: Aplikohen në pjesët të eksterierit dhe si rrjedhojë kthen shkëlqimin e ngjyrës dhe ushqen sipërfaqen që të jetë më rezistuese ndaj ndyrësirave, ndaj baltës, ndaj rrezeve UV, ndaj kripës dhe faktorëve tjerë të jashtëm.

Të gjitha këto shërbime profesionale për vetëm 100€!

Green Steam posedon gamën e plotë të produkteve profesionale të Gyeon, të cilat aplikohen në makinën tuaj në bazë të përcaktimit profesional nga stafi i trajnuar dhe licencuar nga Gyeon.