Çka do të bëhesh kur të rritesh dhe të piqesh? Sigurt këtë fjali e keni dëgjuar shumë shpesh.

E shpesh në markete e keni parë katërshen magjike të jogurtit me ekstra copëza frutash, Jogobella.

Ç’është e vërteta, 4-shja është vërtetë magjike sepse është me shije rrëmbyese, por pos tjerash ju çon drejt fitimit të 50 SHPËRBLIMEVE siç janë:

3 ditë në Stamboll,

Sony PlayStation 5,

Samsung A03,

Tablet Alcatel, Kufje Sony, Xiaomi Mi Band 6 e shumë shpërblime të tjera.

 

View this post on Instagram

A post shared by Zott Kosove (@zott_kosove)

Si mund të fitoni një nga 50 shpërblimet?

Me blerjen e 4-shes magjike “FITO ME JOGOBELLA” në një nga rrjetet e marketeve – ju kualifikoheni për lojën shpërblyese.

Në pjesën e prapme të pakos katërshe “FITO ME JOGOBELLA” gjendet hapësira për t’u gërvishur, ku do të zbuloni kodin tuaj të cilin duhet ta ruani.

Duke skanuar QR Code apo duke klikuar në FitoMeJogobella.com , ju duhet të plotësoni me saktësi të dhënat tuaja, duke vendosur po ashtu edhe kodin.

Pasi të klikoni butonin “DËRGO” ju do të informoheni nëse jeni fitues i ndonjë prej 50 shpërblimeve.

Çka po pret? Shko në marketin më të afërt, kape katërshen magjike dhe fito një nga 50 shpërblimet, sepse me Jogobella je gjithmonë fitimtar.

View this post on Instagram

A post shared by Zott Kosove (@zott_kosove)