Dimri nuk ka ardhë akoma, por duket se temperaturat e ulta janë prezente ende pa përfunduar shtatori. Imagjinojeni veten po të kishe borë, përtacia do t’iu shtohej e mezi do të endeshit në rrugë edhe për punë e obligimet të tjera ditore.

Në ditë të ftohta e të vështira ju duhet një veturë dhe një shofer që nuk e humb sekondin për t’ju dërguar aty ku doni të shkoni.

Në këto ditë të vëshira kur acari merr mal e borës nuk i’a sheh fundin, një ngjyrë e gjelbërt ta merr vëmendjen e t’i plotëson nevojat. Për këto ditë zgjedhja ideale është Online Taxi, lirë, mirë rehat, por çka është më e rëndësisshmja gjithmonë në kohë.

Me një linjë super veturash, Online Taxi, ofron transport jo vetëm brenda qytetit por edhe jashtë tij. Mjafton të telefononi në 200-300, nga të gjithë operatorët telefonik dhe për pak minuta e keni para derës së shtëpisë, punëS, kafiterisë që e frekuentoni, qendrës tregtare ku preferoni të bleni, etj.

Ditët e ftohta kalohen më lehtë kur transportin e bëni me Online Taxi. Veç telefonatës ju mund të përdorni edhe aplikacionin dhe keni mundësi që në kohë reale ta shihni ku është taksi juaj e lokacionin ta zgjedhni në hartë.

Me Online Taxi, kudo dhe kurdo, në çdo kohë e stinë, nuk e ndalë as bora e të ftohtit.

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Online Taxi

Nr.tel: 049 200 300