Tregut tonë ka kohë që i ka munguar një brand, i cili do të ngërthente komfortin në tërë produktet e gjumit. Për të gjithë ju qëe vuani mungesën e rehatisë në gjumë, atëherë zgjedhje më të mirëse te brand-i më i ri në vend i produkteve të gjumit, Siesta Comfort, nuk mund të gjeni askund tjetër.

Përveç çmimeve ‘të rehatshme’, gjithçka tjetër te ky brandështë‘e çmendur’. Që nga dyshekët, jastëkët, çarçafët, jorganët e deri te syzet e gjumit, të gjitha janë të dizajnuarame plot stil, motivi i të cilave karakterizohet me vija të lakuara që paraqesin një realitet ëndrre.

Siesta Comfort e ka pozicionuar veten si ekspert i gjumit. Dyshekët e Siesta Comfortpërbëhen nga shpuzat e presuara ortopedike elastike me dendësi të ndryshme (polyurethane) dhe shtresa kryesore është nga shkuma Memory. Gjatë fjetjes kjo shtresë u përshtatet pikave kyçe të trupit. Po ashtu, ajo merr format e trupit të njeriut, për ta siguruar një gjumë sa më të rehatshëm. Shtresat e tjera ortopedike elastike i ndihmojnë shtresës memorike ta rritin efikasitetin e saj, të garantojë gjumë të rehatshëm pa e ndier presionin e peshës trupore.

Pronarët e kësaj kompanie vendosën qësi mesazh të këtij brand-i të zgjedhin sloganin “Jetoje ëndrrën!”, në mënyrë që t’inxisë njerëzit të përjetojnë realizimin e ëndrrave të tyre. “Ne duam qëtë sigurohemi që çdo gjë që bëjmë të jetë në shërbim të rehatisë, e që për ne ajo është burim i energjisë qëe shpenzon njeriu gjatë ditës. Për ta arritur këtë ne nuk jemi kursyer si në aspektin e aplikimit të risitve teknologjike të prodhimit, të cilat së bashku me pasionin për tëkrijuar diçka të veçantëjanë bërë dy shtyllat kryesore në të cilat është ngjizur brand-i ynë”, shprehet Valdrin Xhemaili, CEO i Siesta Comfort.

Themeluesit e Siesta-s besojnë fuqishëm nëbrandin e tyre dhe këtë mund ta shohim nëpër kushtimin e zhvillimittë tij. Pjesë të kampanjës së marketingut janë çifti i mirënjohur i botës së televizionit dhe artit, Fisnik Ademi me Dhurata Lipovicën. Ndërsa kanë shtuar praninë e tyre në marketingun digjital dhe kanalet e tjera tradicionale. “Ne kemi një qasje disa kanalëshe… Angazhimi ynëështë që klientët tanë të mësojnë më shumë për gamën e gjerë të produkteve të Siesta Comfort. Ne jemi thellësisht të bindur në cilësinë e produkteve tona. Ato paraqesin diçka që konsumatorët kanë shumë nevojë për të”, mësojmë nga biseda me drejtorin e shitjes, Avdi Xhemaili.

Produktet e Siesta Comfort mund t’i gjeni në dyqanin që ndodhet në rrugën “Tirana”, shumë pranë stacionit të trenit në Prishtinë si dhe në Gjilan, pranë rrugës së Prishtinës. Kompania në fjalë i ka dizajnuar dyqanet në atë mënyrë që ta bëjë përvojën e blerjes së dyshekut të këndshme dhe të paharrueshme. Ekspozimet komode të produkteve, kombinimi i studiuar i ngjyrave, muret e dizajnuara me elemente të brand-it, të gjitha këtojanë në funksion të kësaj përvoje të konsumatorit.

Sot kur po jetojmë një përditshmëri shumë stresuese, ia vlen të mendojmë për rehatinë tonë. Për të tjerat është Siesta Comfort që mendon.

https://www.facebook.com/siestacomfort1/

artikull i sponsorizuar