Si asnjëherë më parë qëndrimi në shtëpi siç duket është krucial për ta parandaluar virusin COVID-19 (coronavirus).

Në këtë kohë ku ekspertët shëndetësorë vazhdimisht po bëjnë thirrje të rrini në shtëpi dhe ta ruani distancën sociale, AZTECH ka menduar se si t’ju ndihmojë ta bëni këtë.

Tani, edhe nëse ju duhet ndonjë pajisje nga teknika e bardhë , televizorë, telefon, llap top, tablet, pajisje shtëpiake thithëse elektrike, toster buke, xhuser frutash apo edhe ato pajisje më të imta të kujdesit personal, si p.sh. makinë rroje, depilator, drejtuese  dhe figaro flokësh, ju nuk do të keni nevojë të dilni jashtë sepse këtë mund ta bëni nga rehatia e shtëpisë!

Rri n’shpi, blej online është shërbim nga AZTECH dhe vjen me oferta të shumta të cilat vlejnë nga data 1 deri më 15 prill.

Nga kjo ofertë mund të përfitojnë të gjithë klientët me çmime të lira në artikuj të ndryshëm duke porositur nga rehatia e shtëpisë njërin nga produktet në ueb faqe www.aztech-ks.com, apo nga ofertat aktive në faqen zyrtare të Aztech në Facebook dhe në numrat që janë në dispozicion në çdo kohë +38345100677, +38345100660.

-Shërbimi i transportit ofrohet falas në tërë  Kosovën.