Marigona Hill mbetet e përkushtuar që përveç ofrimit të një jetese të mirë, të krijoj edhe mundësi të reja për të gjithë që dëshirojnë të bëhen pjesë e një komuniteti në njëqytezë përrallore.

Së fundi Marigona Hill ka arritur marrëveshje me bankën Raiffeisen Bank për financimin e apartamentit, tarracierit apo shtëpisë në Marigona Hill, pa hipotekë dhe me kushte jashtëzakonisht të favorshme. Kjo marreveshje vlen për financimin e patundshmërive në shumën deri në 200,000.00 Euro me periudhë kohore të kthimit të kredisë deri në 25 vite, por që kjo shumë mund të rritet në varësi të aprovimit nga banka.

Kjo marrëveshje përfshin normën preferenciale të interesit dhe disa përfitime tjera shtesë si kohën e aprovimit dhe disbursimit të kredisë në më pak se 3 ditë pune,  pako “Standard” të llogarisë rrjedhëse pa pagesë për 24 muaj,  ku me këtë pako mund të përfitoni: overdraft pa interes në shumën euro deri ne 300 Euro. Kredit kartelë Gold apo Platinum, me lëshim dhe mirëmbajtje falas për vitin e parë si dhe disa përfitime tjera.

Për detaje të qytezës: Klikoni këtu

Ndërsa për të aplikuar për kredi, më shumë informata gjeni: Klikoni këtu

Na kontakoni në numrat: 049 / 048 162 000