Është dimër dhe bën ftohtë, por jo nëse e keni banesën e ngrohtë e të ndërtuar sipas standardeve më të mëdha ndërkombëtare.

Linda Premium Residence pa dyshim se është ajka arkitekturore e kryeqytetit të Kosovës, ku e ardhmja ka kuptim.

E ndërtuar nga Al Trade Center, Linda Premium Residence përbën epitomën e ndërtimeve botërore në vendin tonë, e këtu theks të veçantë vëmë mbi ngrohtësinë që meriton familja juaj.

Banesat në Linda Premium Residence janë të ndërtuara me kualitet të lartë, ku ju dimrin s’ka shancë fare që ta vëreni dhe të kënaqeni me ngrohtësinë pranë familjeve tuaja, një ogur tepër i mirë ky për të ardhmen tuaj.

Për të qenë sa më ngrohtë, rol krucial luan fasa e cila karakterizohet nga:

1. Është fasadë ventilueze e veshur me panele të cilat janë rezistente ndaj kushteve klimatike.
2. Lesh qelqi
3. Profil nga alumini
4. Folie e cila është rezistente ndaj kushteve klimatike.
5. Bllok

Gëzoni veten dhe familjen tuaj me banesë si në Evropë, me ngrohtësi në çdo kohë pavarësisht temperaturave të jashtme.

Për të blerë banesën në Linda Premium Residence kontaktoni në:

0800 77 770(pa pagesë), +383(0)44 976 777, +383(0)49 777 127, +383(0)49 318 676.
info@altradecenter.com
altradecenter.com

Artikull i Sponsorizuar