Datat e veçanta, ditëlindjet, përvjetoret e sidomos festat më të dashura nuk janë njësoj në qoftë se në tryezën tuaj nuk ka ëmbëlsira.

E ku tjetër veç se në Fellini, me traditë disa vjeçare në këtë fushë mund të gjeni tortet më të mira me një shumë llojshmëri shijesh, varësisht nga preferencat që keni.

Në fundjavë, me rastin e Festës së Kurban Bajramit, ju mund të porositni lloje të ndryshme të torteve, prej më të thjeshtave e klasike deri tek recetat më të reja të fundit.

Tortet janë aq të shijshme sa që me një kafshatë do të ndjeheni sikur keni depertuar në një dimension tjetër.

Krejt çka ju shijon mund ta gjeni tek Fellini, prej torteve me fruta, cheese cakes e deri tek tortet me akullore.

Me lokacione shumë të përshtatshme, ju mund ta vizitoni Fellinin dhe t’i shikoni e provoni shijet e ndryshme që ata i ofrojnë për ju.

Porositni torten e preferuara për Kurban Bajram përmes aplikacioneve viber dhe whatsapp, në numrin e telefonit: 049 220 065.

Torten që ju shijon më së shumti në botë, Fellini jau sjellë deri tek dera e shtëpisë në të gjitha qytetet e Kosovës.