Katër automjete gjatë pasdites janë ndezur në rrugën “Elise Popovski Marko”, në Shkup

Zjarri ka qenë i raportuar në ora 18:00 dhe pas 5 minutash njësia kundër zjarrit ka intervenuar me 3 makina dhe gjashtë zjarrfikës./Telegrafi/