Kompania IP-KOS është themeluar në janar të vitit 2014. IP-KOS është besnik i vlerave për të cilat njihet në treg, duke shërbyer derivate me cilësi të përsosur dhe me korrektësinë e garantuar falë investimeve në teknologji të avancuar e cila tashmë është implementuar në IP-KOS.

Njëra nga avancimet më të rëndësishme në teknologji është edhe krijimi dhe lansimi i Aplikacionit nga vetë kompania.

Është i pari i këtij lloji në vend dhe është krijuar për t’u ofruar përdoruesve/klientëve të saj një ndërfaqe intuitive, miqësore për përdoruesit dhe menaxhim të besueshëm të të dhënave. Aplikacioni i lejon përdoruesit të Vetëshërbehen me derivate, monitorojnë shpenzimet mujore, të kreditojnë kartelën me para dhe të përcjellin ne kohë reale çmimet e derivateve dhe ofertat e IP-KOS.

Aplikacioni përfshin gjithashtu veçori të tilla si gjurmimi i vendndodhjes gjeografike dhe shfaqjen e pikës më të afërt për furnizim, madje ka edhe një program besnikërie për klientët. Ky aplikacion është një mjet i shkëlqyeshëm në industrinë e shpërndarjes së derivateve në Kosovë, dhe pritet të rrisë efikasitetin dhe të zvogëlojë kostot që lidhen me industrinë.

View this post on Instagram

A post shared by IP Petrol (@ip_petrol)

Kompania çdo herë ka oferta dhe kampanja atraktive për klientët e saj duke ju ofruar zbritje të ndryshme përgjatë orëve dhe ditëve të caktuara.

Momentalisht ofertat aktive janë si në vijim:

 Furnizimi përmes Kartelave fizike aplikohet zbritja bazë prej -4 cent,

Furnizimi përmes Aplikacionit mobil zbritja bazë është -5 cent,

Gjatë Happy Hour’s në kohët prej 00:00 – 09:30 dhe 15:30 – 18:30 zbritja është -6 cent.

 Si pjesë e ofertave por me benefite më të mëdha janë edhe mundësit e Vetëshërbimit të cilat kanë zbritje më të madhe varësisht nga koha që furnizoheni.

Poashtu në të 34 pikat që posedon IP-KOS ju mund të shërbeheni edhe në marketet “to GO” me produkte të ndryshme si ato ushqimore, higjienike dhe produkte për vetura si vajrat motorike, adetiv të ndryshëm si dhe autokozmetikë.

Misioni i kompanisë IP-KOS është qe të furnizojë tregun e Kosovës me kualitet të lartë të karburanteve, me çmime konkurruese, duke shërbyer klientët me mirësjellje dhe në mënyrë profesionale,

gjithmonë duke pasur në konsideratë mbrojtjen e mjedisit. IP-KOS do të jetë gjithnjë në shërbim të klientëve 24/7, 365 ditë në vit!