LAJMI I FUNDIT:

Investoni në banesë moderne për të krijuar komunitet të ngushtë, jetë të qetë ose klientë besnikë ID-162

Kur vendosni se ku të jetoni, është më mirë të peshoni të mirat dhe të këqijat. Pasi ta bëni këtë, mund të zbuloni avantazhet që mund të ofrojë banesa.

Edhe pse një komunitet i ngushtë mund të ndodhë në një lagje banimi, mundësitë për të në një kompleks baneor janë më të mëdha. Me afërsi me fqinjët tuaj dhe mundësi të bollshme për të kaluar kohë së bashku, jeta në banesë krijon një komunitet më të ngushtë.

Komplekset moderne banesore do ta çojnë komunitetin një hap më tej.

Nëse investoni sot në një banesë që është pjesë e një kompleksi gjigant dhe modern banesor mundësitë për: jetë më të qetë, krijim të një komuniteti të ngushtë dhe klientë besnik, janë më të mëdha.

Ju mund ta shfrytëzoni një banesë për banim por edhe për zyre.

Banesa në shitje është pjesë e kompleksit banesor “Albi Residence”, Gjilan dhe posedon 68m2 sipërfaqe.

Çmimi për m2 është 800€, por i diskutueshëm.

 

BANESA NË SHITJE

Albi Residence ne Gjilan.

Sipërfaqja 68m2

Kati 3

Sallon me kuzhine

1 Dhomë gjumi

1 Banjo

1 Ballkon

Çmimi për m2 është 800€  (i diskutueshëm)

Sipas kerkesës ka garazha dhe depo :

Çmimi i garazhës, 6.500€

Çmimi i depove, 350€  për m2, sipërfaqja e depove është 3 deri 4 m2

ID-162

Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr.tel: 048 90 90 90

Më shumë