Një lokal në njërën nga pjesët më të frekuentuara të kryeqytetit është gjithmonë një zgjidhje ideale për të investuar.

Partneri juaj, Telegrafi Real Estate ua gjen një lokal të tillë, i cili gjendet në lagjen Dardania apo më saktë në vendin e njohur si ‘mbi kurriz’.

Gjithçka që duhet të dini për lokalin në shitje

Lokali në shitje gjendet në pllaton ‘mbi kurriz’ dhe ka plot 300 m2, nga to posedon 2 kate të shfrytëzueshme dhe një bodrum.

Ky lokal momentalisht është duke u shfrytëzuar për gastronomi, por mund të përdoret edhe për biznese tjera.

Detajet e lokalit

300 m2

2 kate

Bodrum

Video e lokalit në shitje

Kontakti

E-mail: ylli.kos@live.com

Nr.tel: +383 48 900 901

Facebook: Agjensioni Ylli/ Real Estate