0Shares

Makina për larjen e teshave është vendi ku frymëzohet një dhjetëvjeçar për muzikën e tij. Për më shumë, ai e shfrytëzon atë si një ‘instrument’.

Në një video të publikuar në YouTube shihet talenti i jashtëzakonshëm i një dhjetëvjeçari, i cili e shfrytëzon makinën e larjes së teshave si bateri (daulle).

Xhirimi është publikuar që në muajin shtator, mirëpo tërhoqi vëmendje para tri ditësh kur Huffington Post e publikoi lajmin.

“Ai është fëmijë normal, të cilit i pëlqen të godasë nëpër pajisjet dhe aparatet shtëpiake. Ai po kënaqet me to”, kanë thënë pjesëtarët e familjes së djaloshit, meqë fillimisht u dyshua se ai është autist. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)