0Shares

Inhalimi i avullit të vajit eterik, të cilin e keni qitur në ujin e nxehtë është një nga mënyrat më të shpejta për pastrimin e rrugëve të frymëmarrjes

Fitoaromaterapistët te hunda e zënë rekomandojnë pika të eukaliptit radiata, pika të pishës së bardhë dhe pika të pepermintit. Te inhalimi i vajrave eterik, nëse inhalimi bëhet në "të nxehtë" me ndihmën e avujve të ujit, gjithmonë inhalohet pikë për pikë e vajit eterik.

Filloni me një pikë eukalipti radiata dhe kur më nuk i ndjeni avullimin e vajrave, qitni një pikë pishës së bardhë, ndërsa kur ajo pikë tretet, shtoni pikë të pepermintit. Inhaloni më së shumti nga dhjetë pika për një seancë ‘avulli’ . /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)