Idetë e grimit festiv nuk duhet të përdoren vetëm në natën e vitit të ri, sidomos këtë vit me një situatë krejtësisht ndryshe.

Këto ide grimi janë fantastike për ditët me mot të ftohtë, të lezetshme dhe shumë të përshtatshme.

Ka ngjyra të ndryshme që mund të përdoren, pa pasur nevojë fokusimi vetëm në tonet vjeshtore.

Ajo çka mund të duket më së bukuri janë ngjyrat dhe produktet me shkëlqim.

Më poshtë gjeni idetë e bukura që mund t’i përdorni si inspirim:

/Telegrafi/