0Shares

Aktakuza ndaj ish kryetarit të Gjykatës Komunale në Prishtinë Nuhi Uka dhe 9 të pandehurve tjerë është hedhur poshtë nga gjyqtari i aktakuzës së EULEX-it, Vitor Hugo Pardal.

Me aktvendimin e Gjykatës së Qarkut në Prizren, Gjyqtari i konfirmimit të akuzës të EULEX-it Vitor Hugo Pardal, KA. Nr. 141/12 të dt. 26.12.2012 është hedhur poshtë në tërësinë e saj Aktakuza e Prokurorisë Speciale PPS. Nr. 253/09 e dt. 27.07.2012.

Kjo ka bwrw qw tw ndërkrehet procedura penale kundër ish kryetarit të Gjykatës Komunale në Prishtinë Nuhi Ukës dhe 9 të pandehurve tjerë për shkak të veprës penale, Shpërdorim i detyrës zyrtare ose autorizimit nga neni 339 par. 1 dhe 3 të KPK-së, veprës penale nxjerrja e kundërligjshme e vendimeve gjyqësore nga neni 346 të KPK-së, ndihmë në shpërdorimin e detyrës zyrtare ose autorizimit nga neni 339 par. 1 dhe 3 lidhur me nenin 25 të KPK-së dhe veprës penale ndihmë në nxjerrjen e kundërligjshme të vendimeve gjyqësore nga neni 346 lidhur me nenin 25 të KPK-së. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)