Gjetja e vendbanimit ideal është një sfidë e cila ngërthen në vete një sërë kriteresh që duhet të plotësohen deri në marrjen e vendimit për ta blerë një banesë.

E në mesin e shumë gjërave që individët, çiftet apo familjet i analizojnë para se ta blejnë një banesë, sigurisht se është komuniteti.

Në Linda Premium Residence i është kushtuar vëmendje e madhe komunitetit, duke krijuar hapësira të veçanta enkas për ta, e gjithashtu edhe tarraca gjelbëruese.

Që të dyja këto karakteristika sigurojnë një ambient bashkëkohor të jetesës, e posaçërisht edhe tarracat gjelbëruese që sjellin edhe benefite shëndetësore duke ofruar ajër të pastër e oksigjen të mjaftueshëm.

Por duke blerë tani banesë në Linda Premium Residence, ju gjithashtu do të përfitoni edhe nga të gjitha kushtet moderne që ky kompleks banesor i siguron për banorët e vet.

Me kopsht të lagjes për fëmijë, sistem Smart Home, vëzhgim 24/7 me kamera, fitnes e pishinë, saunë & spa dhe parking të mjaftueshëm, ky kompleks që po jetësohet nga Al Trade Center ofron vendbanimin ideal për të gjithë ju, pavarësisht a jeni individë, çifte apo familje.

Për t’u bërë pjesë e këtij kompleksi, kontaktoni Linda Premium Residence në:

0800 77 770 (pa pagesë), +383(0)49 777 127+383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777
info@altradecenter.com
www.altradecenter.com