0Shares

Grupi i hakerëve, i quajtur “Kosova Warriors Group”, ka sulmuar faqet e Ushtrisë së Venezuelës.

“Sulmi u bë për shkak se Venezuela nuk e ka pranuar si shtet Republikën e Kosovës. Kështu, KWG-ja vendosi ta sulmojë Venezuelën, ndërsa paralajmëron se sulmi i radhës do të jetë ndaj Ekuadorit”, thuhet në një kumtesë të grupit.

“Faqet momentalisht janë të mbyllura nga webmasteri i cili ka parandaluar sulmin para 10 minutave… Nga ky sulm kemi rreth 39 gigabajtë dokumente sekrete te Ushtrisë së Venezuelës”, thuhet ndër të tjera në kumtesë.

Ueb-faqet e sulmuar, sipas KWG-së janë:

Ueb-faqja zyrtare e Divizionit të Këmbësorisë së Dytë në Venezuelë:
http://2dinf.ejercito.mil.ve/zoditachira/

Divizioni i Katërt i Ushtrisë së Blinduar
http://4div.ejercito.mil.ve/

Ushtria e Kursimeve Ushtarake
http://caejer.ejercito.mil.ve/

Departamenti i Arsimit të Ushtrisë
http://deej.ejercito.mil.ve/

Personeli i Ushtrisë
http://dpejb.ejercito.mil.ve/

Drejtoria e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit Ushtarak
http://dtic.ejercito.mil.ve/

/Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)