Sigurisht se gjatë stinës së verës gjithsecili dëshiron t’i kalojë pushimet verore në bregdetin shqiptar për t’u freskuar me ujin e pastër dhe për t’u relaksuar me shoqëri apo familje.

Por pushimet relaksuese nuk janë edhe aq të thjeshta. Kur bëhet fjalë për një pushim të mirë, padyshim se çdo person i ka kërkesat e veta se në cilin hotel apo bregdet ta bëjë pushimin në mënyrë që ta ketë një eksperiencë sa më unike.

E pikërisht për këtë, Grand Blue Fafa Resort, që gjendet në bregdetin e Golemit, është shndërruar në senzacion të këtij viti duke u bërë vendi i preferuar i të gjithëve për t’i kaluar pushimet.

Pse?

Kjo për shkak se Grand Blue Fafa Resort është duke i ofruar të gjitha kushtet më të mira dhe paketat më të leverdishme në mënyrë që çdonjëri t’ia dijë lezetin pushimit!

Grand Blue Fafa Resort karakterizohet për stafin më mikpritës, elegancën e pastërtinë e dhomave, pishinën e bukur dhe plazhin e pastër.

Në mënyrë që secili pushues të kalojë sa më mirë, Grand Blue Fafa Resort tërë kohën përgatit befasi për klientët e vet, duke i ofruar kushtet më të mira që përfshijnë:

– Animatorë për fëmijë
– ‘Beach party’
– Muzikë live gjatë fundjavave
– Dhoma me pamje kah deti, e shumëçka tjetër

Të gjitha këto dhe shumë gjëra tjera, Grand Blue Fafa Resort sigurohet që t’i ofrojë me çmimet më të volitshme – madje duke ofruar edhe oferta javore e mujore!

Përndryshe, Grand Blue Fafa Resort është një prej resorteve më prestigjoze në bregdetin shqiptar dhe është resort ekskluziv i “Mondo Family Brand”.

Për të rezervuar apo për të marrë më shumë informacione, kontaktoni në:

Nr. tel: +355 69 708 6352
E-mail: 
grandbluefafa@fafa.al
Website: 
www.grandbluefafa.al
Instagram: 
Fafa Resorts
Facebook: 
Kompleksi Fafa
Adresa: Golem, Durrës-Kavajë, Shqipëri