Nuk është e nevojshme të shpenzoni shumë për të përmbushur nevojat dhe kënaqësitë për ju dhe familjet tuaja.

A e keni mëndu që produktet e tua të nevojshme mundesh me i ble shumë lirë me një fjalë me gjetë një vend ku gjithë e kanë “Black Friday”?

E ky vend special është dyqani Hira, ku çdo produkt e keni vetëm 1 euro!

Lista e produkteve që ju mungojnë: enë dhe pajisje kuzhine, artikuj shkollorë e kancelarie, lodra për fëmijë, dekore ditëlindje, aksesorë për celularë, tekstil, mjete pune, higjienë e kozmetikë dhe shumë llojllojshmëri ku numërohen rreth 10.000 artikuj i gjeni tek Hira.

Të gjitha produktet vetëm 1 euro!
Nxitoni dhe mos humbisni kohë sepse Hira ofron produktet që ju prekin imagjinatën me çmim shumë të volitshëm!

Na gjeni në: Rr. Muharrem Fejza, Mati 1 – Prishtinë, Rr. Bajram Bahtiri, Prishtinë