Ndër shifrat mbi pandeminë në Mbretërinë e Bashkuar sot doli lajmi se më shumë se 6.85 milionë njerëz kanë bërë një dozë të parë të vaksinimit të coronavirusit.

Gjithashtu është bërë e ditur se 279,757 njerëz të tjerë kishin marrë një goditje që nga e hëna, tregojnë shifrat zyrtare.

Një nga ata që bëri një vaksinim të martën ishte aktorja dhe prezantuesja televizive, Floella Benjamin, raporton bbc.

Baronesha Benjamin, 71, e cila bëri emrin e saj si drejtuese e TV School Play në vitet 1970, tani është një fushate për të rinjtë.

Ndryshe, Britania e Madhe deri më tani 3.67 milionë njerëz janë infektuar me virus gjersa kanë vdekur 98531 persona. /Telegrafi/