Ekziston një teori interesante që pretendon se nëse uleni një majmun para një tastiere dhe e lini të shkruajë gjëra të rastësishme pafundësisht – ai përfundimisht do të shkruajë Hamletin e Shekspirit!

Nëse e transferojmë atë analogji në fotografi, mund të nënkuptojë që nëse bëni një mori fotografish të rastësishme, përfundimisht do të kapni një që doli të ishte gjeniale.

Dhe ndërsa shumica e fotografëve mbështeten në planifikimin e kujdesshëm të kornizës, Edas Wong i lë të gjitha në instinktin dhe fatin e tij.

Ai thjesht endet nëpër rrugë dhe bën një fotografi të gjithçkaje që i bie në sy, dhe interneti thjesht i adhuron fotot e tij! /Telegrafi/