A ju ka marrë malli për deti? Sigurisht se po!

E për t’jua hequr këtë mall, supermarketi më i dashur i konsumatorëve, Interex, organizon prapë lojë shpërblyese me shpërblime të jashtëzakonshme, ku shpërblimi kryesor është banesë me pamje kah deti te “Rana e Hedhun” në Shëngjin.

Përveç banesës, Interex për konsumatorët e vet do t’i dhurojë edhe:

– Tri vetura të reja Citroen C3
– 165 shpërblime cash (100×100 euro, 50×200 euro, 10×500 euro dhe 5×1,000 euro)

Si mund të fitosh?

Thjesht blini në Interex produktet e brendeve pjesëmarrëse dhe pastaj plotësoni kuponat me të dhënat tuaja (emri, mbiemri, numri telefonit, qyteti dhe nënshkrimi).

Keni parasysh se aq më shumë kupona që plotësoni, aq më shumë ju rriten shanset për të fituar!

Kjo lojë fantastike dhe atraktive fillon me datën 1 qershor dhe mbaron me 24 gusht, ku pastaj edhe bëhet përzgjedhja e fituesve.

Vlen të ceket se shpërblimet cash do të ndahen çdo javë – drejtpërdrejt në faqen e Interex-it në Facebook.

Prandaj bëhuni pjesë e lojës më të madhe shpërblyese dhe fitoni banesë, veturë apo pare cash deri në 1,000 euro!