Suksesi është i pashmangshëm vetëm atëherë kur kualiteti përputhet me çmimin e volitshëm dhe shërbimin profesional. E se kur posedohen këto veti vërtet garantohet suksesi, e dëshmon edhe gjiganti JYSK i cili gjatë muajit maj feston hapjen e gjithsej 3,000 dyqaneve!

Por arritjet e mëdha marrin kuptim të plotë në veçanti kur ndahen me tjerët. Prandaj JYSK ka vendosur që hapjen e 3,000 dyqaneve ta shndërrojë në festë të përbashkët duke sjell në zbritje produktet e juaja të preferuara.

Kështu, nga data 14 e deri më 27 maj, në çdo pikë të JYSK në Kosovë ju do të mund t’i kurseni deri në 50% duke blerë produkte të gjumit, jetesës, kopshtit e çfarëdo tjetër.

Ndërkaq të gjithë ata që blerjet t’i shijojnë nga rehatia e shtëpisë, këtë mund ta bëjnë duke porositur online në www.jysk-ks.com apo duke telefonuar pa pagesë në numrin 0800 10 500.

Për t’i parë disa prej produkteve që vijnë me zbritje të hatashme, klikoni KËTU.