Shefi imunolog amerikan, Anthony Fauci i bëri thirrje sot presidentit të zgjedhur Joe Biden të “mbyllë kafenetë sa më shpejt të jetë e mundur, por jo edhe shkollat”.

Sipas Independent, duke iu referuar deklaratës së mjekut amerikan të dhënë për ABC News, kur mjeku u pyet se si do ta këshillonte administratën e demokratit për të luftuar pandeminë.

Biden zbulon emrat e ekspertëve të task forcës kundër pandemisë, Fauci nuk përfshihet në listë Biden zbulon emrat e ekspertëve të task forcës kundër pandemisë, Fauci nuk përfshihet në listë

“Nuk po e them këtë vetëm për të thënë diçka: mbyll kafenetë dhe lëri shkollat e hapura. Ju nuk keni një zgjidhje për të gjitha situatat e mundshme, por siç thashë më parë, fëmijët duhet të kthehen në shkollë, për një arsye”, tha Fauci.

Theksojmë se doktori ka pohuar se është i gatshëm të punojë me administratën e re amerikane rreth pandemisë.

Ndryshe, SHBA-të deri më tani kanë regjistruar 13.3 milionë të infektuar me coronavirus gjersa kanë vdekur mbi 266 mijë persona. /Telegrafi/